Bandet

Pia Jachobsen-229x300

Pia Jachobsen – Sangerinde
Pia har et bredt repertoire i flere genrer og er i gang med sit 3. pladeprojekt.

Både danske og udenlandske hits fra forskellige årtier, fortolker hun til alle lejligheder, og roserne kommer kontinuerligt efter hver eneste live-optræden til denne unge dame, der har sunget på diverse spillesteder fra en ung alder.

Tekstur og klarhed i stemmen kombineret med styrke og underfundighed er indbegrebet af hendes stemme.


Henning Schødt – Bassist fra Assentoft ved Randers:

Fandt i 1972 sammen med nogle unge fra Djursland i bandet “Sweet Freedom”.
Spillede midt i 70’erne i den Århusianske gruppe ”Hope”. Bandet spillede pop/rock i 4-5 år rundt omkring i det jyske til bl.a. fester på skoler, gymnasier, ungdomsklubber og hal arrangementer.

Efter en længere pause spillede Henning 2008-09 bl.a. en periode med nogle folk fra det i 70’erne populære og nu gendannede ”Noahs Ark” fra Randers.

Spillede i samme periode i et Hobro band som gik under navnene ”Just Older Music Band” og senere ”Mistral”.

I oktober 2009 fandt Henning sammen med ”drengene” fra Århusianske ”The Firebirds” som i dag er omdannet til Rock Patrol.

Henning har siden marts 2011 spillet sideløbende med i pop/rock bandet ”Six Pack Danseband” fra Randers.


Anders Skjøth – Trommeslager fra Aarhus:

BLEED 1968 – 1974: Beat- rockorkester. Spillede masser af ungdomsskole jobs. Oplevede at spille i “BOOM” ( Box 72) – og blev i den forbindelse omtalt som Jyllands svar på Rolling Stones.

SKUBBY DUBBY 1975 – 1978: Rock-poporkester. Spillede mange kro og halballer.

MOGENSEN & CO 1978 – 1980: Rock-poporkester. Flere pladeudgivelser. Kendt fra DR radio og tv. Spillede mange kro og halballer.

FANNY 1980-1988: Discoband. Spillede et utal af jobs på kroer og diskoteker rundt om i hele landet. Havde eget studie der var velbesøgt af div. danske kunstnere….

SOUND 73  1988-1994: Show-danseband. Kendt for at underholde med forskellige shows. Spillede over hele landet til masser af halballer, firmafester og markeder  – og udgav flere LP-er  og CD-er.

FIREBIRDS 1994 – 2011: 60’er showband. Spillede til mange firmafester, byfester og festivaler…Havde stor succes med 60’er night arrangementer.

ROCK PATROL 2011 – ……: Party-rockband med bredt repertoire fra 60’erne og frem…..Spiller all over. …Hvad som helst og hvor som helst.


Gunner Westhausen – Guitarist og Sanger
fra Aarhus men bor nu i Kolind:

Har spillet guitar siden teenagealderen, og faktisk for det meste sammen med Anders Skjøth som den dag i dag stadig er at finde bag trommerne, nu også i Rock Patrol.

1968 – 1974: Guitarist og sanger  i orkesteret ”BLEED”, hvor vi spillede mange ungdomsskole jobs rundt omkring i Jylland, med datidens varme hits i pop og rock genren, mens jeg samtidig var i lære som Radio/TV Tekniker.

1975 – 1978: Guitarist og sanger i rock / pop  orkesteret ”Skubby Dubby”, igen er Anders den trommemæssige ankermand i bandet, spillede mange hal og krojobs i hele landet med stor succes.

1978 – 1980: Guitarist og sanger samt lidt bassist i danseorkesteret ”Mogensen & Co”. Et musikalsk samarbejde med Jørgen Mogensen, se evt. billedet andet steds her på sitet. Vi havde stor succes ved mange halballer med tidens populære melodier, samt Jørgens egne sange.

1980 – 1987: Spillede jeg bas i det populære rock orkester OZON, der med vores crazy rock-show, der indeholdt lydeffekter på bånd, fyrværkeri og nøje indstuderede skøre gags kunne ses både på mange tivolipladser om sommeren i disse år, ligeledes på mange hal- og kroballer. Udgav i 1985 LP´en ”MR. Rock´n´Roller” Hvor vi var heldige at få den berømte klaverboxer Stan Urban til at medvirke på pladen. Var i efteråret 1985 på en kortere turne i Polen, dog uden Stan, men med masser af rockshow og fyrværkeri til optræden på bl.a det polske TV.

1994 – 2011: Guitarist og sanger i 60´er pop / rock orkesteret ”The Firebirds”, har vi spillet på mange byfester, halballer rundt om i hele landet.


Peter Bornemann Sejr – guitar, keyboard og sang fra Nimtofte på Djursland

1979 – 1982: Guitarist i Hexia – Århusiansk pop, rock, ”no wawe” orkester, som arvede en del fra Taurus, da de blev til tv2 – lydmand, kærester etc.

1982 – 1985: Bassist og komponist i Det Neodepressionistiske Danseorkester DND. ”Det ka´vi da godt prøve”, ”Det er godt nok mørkt” og ”Sex ist für uns alle da”.

1985 – 1991: Ingers Badepensionat – Totalteater og musikgruppe, som har spillet på Skanderborg festival, Limfjordsfestivalen, div. markeder og som 4 dages sommerunderholdning i Ebeltoft i 91.

1992 – 2002: U 534 guitarist og keyboardspiller. Vi spillede Guld Hits fra 60´erne og 70´erne, som vi havde hørt i Radio Luxembourg, mens vi sad fanget i en luftlomme i den her u-båd. Spillede bl.a på Mosstock Festival og div. private fester og bodega jobs.

2002 – 2011: Ingers Badepensionat guitarist og keyboardspiller sammen med Inger – duo eller kvartet med bas og trommer.  Swinging pop´n rock´roll.

2007 – 2008: Kystens Perle  guitarist. Danseorkester.

Musiklærerkarrieren startede som vikar for Niels Hausgaard i aftenskolen i Farsø i 74 – og har med kor og orkestre med udviklingshæmmede som Burning Angels, Nærhits og Helmuth fra Hollywood spillet på Sølund Festival mange gang og turneret i udlandet.

Har de seneste år været timelærer på Femmøller Efterskole – guitar og bas.